Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Yhteistyössä on voimaa – tapaamisia maalis-huhtikuussa

Lohjan Kylät ry:n kyläasiamiehillä on nyt ensimmäinen kuukausi yhteistä työntekoa takana. Olemme toimineet innostuneesti ja tehokkaasti. Tärkein pääpaino on ollut hankesuunnitelman muotoilussa konkreettiseksi toimintasuunnitelmaksi. Lisäksi olemme tutustuneet alan ja alueen toimijoihin ja tietysti tärkeänä mainintana jo aiemmin mainittu kylätreffit, jotka järjestettiin 27.3.2019 yhteistyössä Uudenmaan Kylät ry:n kanssa. Tässä artikkelissa muutamia esimerkkejä tapaamisistamme ensimmäiseltä kuukaudelta kuvien muodossa: tapaaminen


Tapasimme Lohjan kaupungin yhteyshjohtajaa Hanna-Maria Grandellia (keskellä) Monkolassa 25.3.2019 , ja pääsimme esittelemään omaa hankettamme. Keskustelimme myös millä tavalla kaupunki ja Lohjan Kylät ry voisi tehdä yhteistyötä. Mukana oli hallituksen jäsen Hilkka-Mari Lehto (vas.).


Lohjan Kylät ry:n hallituksen kokous pidettiin 22.3.2019 jossa kyläasiamiehet esittelivät toimintaansa. Kuvassa hallituslaisia ja kyläasiamies Lotta Paakkunainen.

Tapasimme Varsinais-Suomen kylien kyläasiamies Tauno Linkorannan kuun puolivälissä. Tauno on Suomessa pisimpään toiminut kyläasiamies.

Paula tapasi Suomen Kylät ry:n tiedottajan Sofia Tuiskun 1.4.2019, ja keskustelimme yhdessä kyläaktiivien viestinnästä, Sofia antoi paljon hyviä vinkkejä liittyen hankkeemme viestintään, sekä pohdimme miten ylipäätään kyläviestijät voisivat verkottua lisää ainakin verkossa.

Yhteistyössä on voimaa – tapaamisia maalis-huhtikuussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun