Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Ikkalan kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 1.3.2020

Kyläasiamies kutsuttiin Ikkalan kyläyhdistyksen vuosikokoukseen kertomaan kyläsuunnitelman päivittämisestä ja mielellämme otimme kutsun vastaan.

Kyläasiamies kertoo kyläsuunnitelman päivittämisestä (kuva: Ana Sorainen)

Kyläsuunnitelman päivitys:

Päivityksen ei tarvitse olla monisivuinen kirja, se voi olla myös vaikka postikortti, kuvakollaasi, videopätkä tai kuvitettu tarina!

Kyläsuunnitelman tulisi olla sellainen, että siihen on helppo tarttua ja sen läpikäymiseen ei tarvitse varata tuntikaupalla aikaa. Helpoin tapa on tehdä lyhyt esite kylästä, jossa on esitelty nykyhetken tilanne sekä tulevaisuuden kehittämistarpeet tai vain listata kehittämistarpeet ranskalaisilla viivoilla.

Päivityksessä olisi hyvä olla taustana:

  • miksi päivitetään
  • työryhmä
  • päivityksen tavoitteet
  • olisi hyvä tehdä uusi kyläkysely, jossa kysytään:
  • lukenut kyläsuunnitelman/miten saanut sen
  • mitä mieltä siitä? mitkä ovat toteutuneet, mitä voisi vielä toteuttaa entä kehitystarpeet?

Vuosikokous oli upeassa, lämminhenkisessä Juhlatalo Kokissa, jonka tilalla on toiminut kestikievari jo 1600- ja 1700-luvuilla.

Kyläyhdistyksen vuosikertomus vuodelta 2019 oli hengästyttävää luettavaa. Sen pisin osuus oli vuoden aikana järjestetyt tapahtumat. Oli luontopolun rakentamista talkoilla, onkimiskisaa, olympialaisia lapsille, laskiaisriehaa, kesäteatteria….. voit lukea lisää toimintakertomuksesta täältä: https://ikkalalainen.blogspot.com/p/vuosikertomus-2019.html?spref=fb&fbclid=IwAR20zCGnd4wJfewtdwXKqg5scWZOtzEL1lOaEgimhlh2X-A5vxerjooWC-g

Uusi toimintasuunnitelma ei juuri viime vuoden toimintakertomukselle kalpene. Tapahtumakalenteriin voit tutustua täältä: https://ikkalalainen.blogspot.com/p/tapahtumakalenteri-2019.html

Ikkalan kyläyhdistyksellä on upea ote uusiin ideoihin, ennakkoluuottomasti lähdetään kokeilemaan uutta tapaa tehdä ja uusia tapahtumia tehtaillaan. Lämmin kiitos kutsustanne vuosikokoukseenne. Innolla odotan uusia tapahtumianne!

Ikkalan kyläyhdistyksen vuosikokouksessa 1.3.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun