Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Yhdistysohjelmatyöpaja 5.3.2020

Kansalaistoiminnan Keskus järjesti Yhdistyohjelmatyöpajan toimintakeskus Harjulassa 5.3.2020 ja kyläasiamiehet osallistuivat tiaisuuteen kertomalla hankkeen terveiset ja kyläsuunnitelmien tilanteesta.

Asiakkuuspäällikkö Taru Rahkama avasi tilaisuuden
Mika Lillman ja Ulla Korhonen Kansalaistoiminnan Keskuksesta

Työpajassa keskusteltiin paljon yhteistyön kehittämisen keinoista, kuinka saada uudet aktiivit kiinnostumaan ja jo toimivat aktiivit innostumaan.

Alueiden johtokunnan puheenjohtaja Arja-Leena Puhakka

Tilaisuudessa esiteltiin myös lähidemokratiaa. Arja-Leena Puhakka kertoi mm aluetoimikuntien toimintasuunnitelmista.

Lähiliikuntapaikka-ohjelma 2018-2021

Saimme myös selostuksen siitä, kuinka alueen asukkaita on osallistettu lähiliikuntapaikkaohjelmassa. Erittäin hyvää toimintaa! Aluksi infotilaisuus, jonka jälkeen koottiin työryhmä, osallisia ja muita alueen asukkaita tiedotettiin tiiviisti, kysyttiin mielipiteitä, muistutettiin kyselystä ja osallistumisesta. Ja aina muistettiin kertoa, missä mennään tällä hetkellä ja mitä seuraavaksi. Hyvä Liikuntakeskus ja liikuntakoordinaattori!

Kyläasiamies kertoi hankkeen kuulumisia ja toi esiin tammikuun tilaisuuden kyselyn nostoja.

Elina Majander-Aira kertoi Kylätalo Kehrän hankkeista, yhteistyötahoista ja alueen kehittämisestä. Kehrä ry:llä tehdään todella upeaa työtä!

Työpajoissa käytiin erittäin vilkasta ja hyvää keskustelua alueiden kehittämisestä, palveluista, yhdistysten tärkeydestä ja aktiivien toiminnasta. Oli kiinnostavaa keskustella uusien yhteistyötahojen kanssa!

Yhdistysohjelmatyöpaja 5.3.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun