Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021

Lohjan Kylät ry ja kyläasiamiehet Lotta ja Paula kiittävät kuluneesta vuodesta 2020. Toimivat Kylät -hanke jatkoi vuoden alussa vauhdilla Yhdessä kohti vetovoimaisempaa Lohjaa -tapahtumalla. Kyläasiamiehet ovat selvittäneet ja kehittäneet kylien välistä viestintää, alkuvuonna vierailivat useassa kyläyhdistyksen kokouksessa, kyläsuunnitelmia suunniteltiin, kunnes maaliskuussa covid 19 muutti maailmaa ja se saavutti myös kylätoiminnan. 
Kyläasiamiehet auttoivat kyliä toimimaan verkossa, järjestämään etäkokouksia ja järjestivät yhdessä Suomen Kylät ry:n kanssa Viestiä kyliltä – verkkokoulutus yhdistysviestinnästä.

Voit katsoa tapahtuman tallenteen YouTube -kanavaltamme
https://www.youtube.com/channel/UCttoDOIrEBfTcqxWS5_uwqQ

Vuoden 2021 aikana jatketaan kyläsuunnitelmien työstöä. Kyläasiamiehet ovat tehneet yleispätevän kyläkyselypohjan, jota mikä tahansa kylä tai kortteli voi käyttää oman kyläsuunnitelman kyläkyselyn pohjana. Kysy tästä lisää!

Maaliskuun alussa on Toimivat kylät – hankkeen lopputilaisuus, jossa julkaistaan valmiit kyläsuunnitelmat ja Lähidemokratiaa käsittelevä julkaisu.

Toimivat kylät hanke jatkuu vielä maaliskuun loppuun ja mikäli teille tulee mietteitä tai toiveita liittyen toimintaamme, voitte laittaa sähköpostia.

Kylillä tavataan myös 2021!
– Lohjan Kylien kyläasiamiehet koko yhdistyksen puolesta

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun