Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Hongiston alueen kyläyhdistys ry:n vuosikokous 8.2.2020

Hongiston alueen kyläyhdistys on vuonna 2012 perustettu kyläläisten voimin toimiva aktiivinen yhteisö, joka kokoaa kyläläisiä yhteen ja tarjoaa monenlaista tekemistä ympäri vuoden.

Kyläyhdistys kokoontui vuosikokoukseen ja valitsivat Katja Husson jatkamaan puheenjohtajana.

Hongiston alueen kyläyhdistyksen vuosikokous 2020

Naurua, iloa, puheensorinaa ja uuden toimintakauden vauhdikasta suunnittelua oli vuosikokous täynnä.

Kyläasiamies sai rutkasti uusia ideoita, näkökulmia ja toimintatapoja muillekin kylille vietäväksi. Aktiivinen kyläyhdistys oli viime vuonna järjestänyt talvitapahtuman, hiihtokilpailun, pihatalkoot, pihatapahtuman, retken Puuhaparkkiin, Kuolleiden päivän ja vaikka mitä muuta.

Yhtenä hauskana esimerkkinä se, että Hongistoa voisi kutsua Lohjan liikkuvaksi kyläksi. Ainakin todella hienosti kyläyhdistys tukee ja innostaa kyläläisiä liikkumaan. Kylätalolla on kuntokävelyvihko, johon merkitään omat suoritukset, samoin kerätään jumppasuoritukset ja loppuvuodesta suoritukset lasketaan ja kovin liikkuja palkitaan. Kylällä, itse asiassa jopa perheiden sisällä, on hyvähenkinen kilpailu suoritusten määrästä. Tämän perinteen juuret ovat 1970-1980 luvulla, jolloin Hongiston Tarmo on vihkon laittanut aluilleen. Olemme usein Toimivat kylät-hankkeemme puitteissa puhuneet Lohjan omista valopilkuista ja Hongisto on ihan ehdottomasti yksi niistä!

Kyläsuunnitelman päivitys sai myös hyvän alun, sillä keskustelua käytiin kylän valteista, päivitettävästä kyläsuunnitelmasta, luonnosta ja ideoitakin alkoi jo kovasti syntymään.

Kiitos kutsusta kokoukseen, oli todella ilo olla mukana!

Voit lukea lisää upeasta Hongiston alueen kyläyhdistyksestä: http://www.hongistonkoulu.net/

Hongiston kylätalon (vanha kansakoulu) ilmoitustaulu
Hongiston alueen kyläyhdistys ry:n vuosikokous 8.2.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun