Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Viestintäinfo ja kyläasiamiesten iltavastaanotto Pusulassa 11.6.2019

Toimivat kylät-hankkeen viestintäinfo ja samalla ensimmäinen kyläasiamiesten iltavastaanotto pidettiin Pusulassa, Pikku Omenassa tiistaina, 11.6.2019. Mukana oli innokas joukko pusulalaisia aktiiveja. Tilaisuus oli todella hyvä ja keskusteleva. Saimme hyviä vinkkejä asukkaiden aktivoinnin herättelyyn, kysymyksiä selvitettäviksi ja ihania tarinoita jaettavaksi.

Pikku Omenan toinen yrittäjistä, Hannele Solala, kertoo Pikku omenan historiasta (kuvassa vasemmalla Heikki Hanhimäki, Lohjan Kylät ry:n puheenjohtaja)

Kyläkauppakeskus Pikku Omena (lue lisää Pikku Omenasta)

on lämminhenkinen perheyritys, jossa koko perhe pääsee osalliseksi toiminnasta. Kiinteistössä on toiminut aiemmin Osuuskunnan kauppa Jyvä, jonka jälkeen siinä toimi Sale ennenkuin kiinteistö jäi tyhjilleen. Nykyinen Pikku Omena on toiminut vuodesta 2013 ja on kylän sydän. Kauppiaat olivat ihastuneet Pusulaan, sen kompaktiin olemukseen ja talon sijaintiin kaiken sen risteyksessä.

Kyläkauppakeskus Pikku Omena

Viestintäinfo

Kyläasiamies Paula viestinnän parissa

Kerroimme aluksi hankkeesta jonka jälkeen siirryimme viestintäosuuteen. Kylä- ja asukasyhdistysten viestinnän perusteet ja ennenkaikkea kanavat joilla tavoittaa ihmisiä kiinnosti kyläläisiä ja keskustelu oli todella vilkasta ja innostavaa. Totesimme, että alueen yhtenä haasteena on paikallislehtien tilanteen haastavuus, tiedotusväylien runsaus, niiden käytön erilaisuus.

Kysyimme koulutustoiveita ja käytämme saamiamme vinkkejä ja toiveita syksyn koulutusohjelmien suunnitteluun.

Lähituotteiden kauppa Jyvä

Ilta oli todella antoisa, lämminhenkinen ja iloinen. Kiitos ihanat pusulalaiset!

Viestintäinfo ja kyläasiamiesten iltavastaanotto Pusulassa 11.6.2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun