Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Kyläasiamiesten terkut (lomalla 15.7-3.8.2019)

Kevät ja alkukesä on nyt paketissa ja kyläasiamiehet levähtävät lomalla 15.7-3.8.2019. Pullin kyläkoulu- ja kesätapahtumassa käymme kuitenkin 20.7.

Tänä aikana kävimme kahdeksassa kyläyhdistyksen kokouksessa, kahdessa aluetoimikunnan kokouksessa, kahdessa alueiden johtokunnan kokouksessa ja 14 kylätapahtumassa. Freesasimme nettisivut, logon ja saimme alkuun viestinnän kehittämistä myös yhdistyksissä, pidimme viestintäinfon Pusulassa, meistä tehtiin kaksi juttua paikallislehtiin (Länsi-Uusimaa ja Karkkilan Tienoo).  Järjestimme kaksi kyläasiamiesvastaanottoa Monkolassa ja yhden Pusulassa, Kylätreffit yhdessä Uudenmaan kylien kanssa, osallistuimme KansKen organisoimaan Lohjan kaupungin työntekijöille suunnattuun miniseminaariin sekä keskustelimme useaan otteeseen kaupungin viranhaltijoiden kanssa.

Olimme yhdistysten tukena tekemässä kannanottoa reuna-alueiden palvelujen puolesta sekä teimme Lokova ry:n kanssa kannanoton perusopetuksen järjestämisestä Lohjalla ja esitimme LUSPille yhteistyötä heidän hyvän asiakaspalvelunsa jatkamiseksi myös reuna-alueilla ja haja-asutusalueilla.

Järjestimme kuvakisan Instagramissa ja opimme siitä paljon. Palkitsemme osallistujat Kino Vaakunan elokuvalipuilla (kaksi kahden lipun pakettia)  

Kävimme sirkusfestivaaleilla Pusulassa ja lasten tapahtumassa Karjalohjalla. Lohja on täynnä ihania, erilaisia tapahtuma, joista kannattaa ottaa kaikki irti! Uusimaalaiset.fi-sivusto on hyvä väline yhdistysten ilmoittaa tapahtumistaan ja kyläasiamiehet mielellään auttavat sivuston haltuunotossa.

Lomamme jälkeen työ jatkuu entistä isommalla vaihteella! 

Ohessa jo varmistunutta aikataulua syksylle: 

Elokuussa 

  • Elopäivät Ikkalassa 17.8 
  • Sammatin aluetoimikunnan kokous 20.8 

Syyskuussa 

  • Syysmarkkinat 6-8.9
  • Kylätalo Kehrän yhdistyspäivät 7.9 
  • Ykkösakselin hankemessut 14.9 
  • Omenakarnevaalit 21.9 

Näiden lisäksi työpaja hallinnon käytänteistä ja kyläasiamiesten vastaanotto Etelä-Lohjan suunnassa päivämäärä ja paikka vahvistetaan elokuun alussa. 

Ihanaa kesää! 

Lotta ja Paula 

Kyläasiamiesten terkut (lomalla 15.7-3.8.2019)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun