Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Etelä-Lohjan aluetoimikunnan kokous 20.2.2020

Aluetoimikunnan kokouksessa käytiin erittäin vilkasta keskustelua ajankohtaisista asioista. Kokouksen alkuun Säästöpankista neuvoja kertoi pankin muutoksista ja kuinka tällä hetkellä saa palveluja, mitkä palvelut ovat parantuneet. Joutuipa hän vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin, kuten miksi juuri Virkkalan konttori lakkautettiin.

Kyläasiamies kutsuttiin kylään kertomaan hankkeesta, sen etenemisestä sekä kyläsuunnitelmista. Tämä oli erittäin mieluinen kutsu. Heti alkuun keskustelimme tammikuun ”Yhdessä kohti vetovoimaisempaa Lohjaa”-tilaisuudesta ja erittäin asiallista palautettakin tuli. Tämä kirvoittikin keskustelun Virkkalan alueen tyhjenemisestä. Pohdimme myös yhdessä sitä, mitä kaikkea upeaa Etelä-Lohjalla on. Montaa minuuttia emme ehtineet puhua, kun oli koossa lukuisa määrä upeita asioita, kuten upeat puutarhat, hevostallit, muutamia yrityksiä mainittiin nimeltä. Toin esiin sen, että meillä kyläasiamiehillä on tärkeä missio siinä, että haluamme muistuttaa kyläläisiä siitä, mitä kaikkea upeaa meillä jo on. Ollaan ylpeitä omasta alueestamme!

Keskustelimme kyläsuunnitelman mahdollisuuksista, tekemisestä ja hyödyistä. Ilta oli erittäin lämminhenkinen ja todella hyvää keskustelua käyvä. Kiitos kutsusta ihanaan Virkkalaan!

Heimo Yrjönsalo käytti erittäin hyvän puheenvuoron joukkoliikenteen kehittämisestä
Etelä-Lohjan aluetoimikunnan kokous 20.2.2020
Siirry sivun alkuun