Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Eristysaikana jatkuvuus on tärkeää ja luovuutta on jälleen kylissä! Ikkala <3

Lohjalaisilla kylillä on tämän eristyksen aikana käytetty paljon erilaisia keinoja tavata, nähdä ja tuoda iloa sekä myönteisyyttä arkeen. Monet kaipaavat kylien tapahtumia, yhdistysten järjestämiä tempauksia ja ihan vain kontakteja toisiin ihmisiin.

Ikkalan kyläyhdistys ei jäänyt miettimään eristysajan alussa, vaan lähti heti toimimaan ja kehittämään kyläläisten arkea.

He perustivat heti talkoohengessä asiointipalveluryhmän iäkkäille (lue lisää tästä: https://ikkalalainen.blogspot.com/2020/03/liity-ryhmaan-asiointipalvelu-ikkalan.html ) ja Lohjan peruttua tämän keväisen siivoustalkoot halusivat ikkalaiset kuitenkin puhdasta äitienpäiväksi (lue lisää: https://ikkalalainen.blogspot.com/2020/05/aitienpaivaksi-puhdasta.html).

Tänä koronan synkistämän aikana myös kauneudelle on sijaa ja ikkalalaiset haluavat vaalia myös sitä ja perinteistä on ihanaa ja hyvä pitää kiinni. Ikkalassa laitetaan kesän aikana kukkia liikenteenjakajaan, kuten edellisinäkin vuosina. 

Kerro meille oman kyläsi upeat ideat eristysajan taittamiseksi! Laita viesti sähköpostiin lotta.paakkunainen(a)lohjankylat.fi tai Lohjan Kylät ry:n face-sivulle.

Eristysaikana jatkuvuus on tärkeää ja luovuutta on jälleen kylissä! Ikkala <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun