Lohjan Kylät ry

Kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyöjärjestö

Terveisiä Lohjan kyläasiamiestiimiltä!

Terveisiä Lohjalta! Tässä me siis nyt ollaan – tuoreet Lohjan kylien Toimivat kylät -hankkeeseen Leader-rahoituksella palkatut kyläasiamiehet – Lotta Paakkunainen sekä Paula Ojansuu.  Toimivat kylät -hankeen tavoitteena on tukea paikallisia kylä- ja asukasyhdistyksiä toimimaan paremmin. Lisäksi tavoitteena on aktivoida yhdistyksiä ja niiden jäseniä paikallisen toiminnan toteuttajiksi ja näin olla mukana kehittämässä entistä viihtyisempiä asuinympäristöjä.

Lotalla on vahva paikallis- sekä alueen lähidemokratiatuntemus, lisäksi hän on ollut paikallisaktiivi mm.  parantamalla koulutien liikenneturvallisuutta Oilaantien kevyenliikenteen väylän hankkeen myötä. Lotan erityisosaamista näin hankkeessa onkin Lähidemokratia ja osallisuus. Paula on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi sekä ammattivalokuvaaja. Lohjalla hän on ollut mm. mukana kouluverkon vaikuttajaraadissa. Paulalla on vahva digiosaaminen jonka myötä tulee hankkeen aikana vastaamaan viestinnän tavoitteisiin liittyvistä sisällöistä.

Olemme ehtineet tehdä nyt vajaat kaksi viikkoa virallisesti yhdessä töitä, ja tämän ajan olemme verkostoituneet sekä laatineet tarkempaa toimintasuunnitelmaa tulevalle 1,5 vuodelle. Toimintasuunnitelma esitellään ensi viikolla (viikko 12/ 2019) yhdistyksen hallitukselle, jonka jälkeen pääsemme kertomaan siitä lisää kaikelle yleisölle! Olemme innoissamme hankkeesta ja odotamme kovasti että pääsemme tositoimiin. Nähdään kylillä ja pysytään kuulolla!

Meidät tavoitat mm.

lotta.paakkunainen( a )lohjankylat.fi

paula.ojansuu( a )lohjankylat.fi

Kuva: Joonatan Stenwall

Terveisiä Lohjan kyläasiamiestiimiltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Siirry sivun alkuun